6Aika-Tulevaisuuden älykkäät oppimisympäristöt -hankkeen Kehittämö-tila on avattu L-rakennuksen alakertaan, tilaan L1050.  Aina, kun ovi on auki, tilaan voi piipahtaa.

Tilasta on tarkoitus rakentaa yhdessä lukiolaisten, tredulaisten ja opetusteknologiaa kehittävien yritysten kanssa paikka, jossa kohdata ja tutustua, ideoida ja testata, esittää ja katsoa, haaveilla ja muistella, pelata ja lukea, ladata ja purkaa.

Tila elää ja muokkautuu käyttäjiensä mukaan. Yleisperiaate on BYOD – eli jokainen voi tuoda mukanaan omat laitteensa. Toki ”talon puolestakin” tilasta löytyy aina jotakin: tällä hetkellä Lataamossa on vapaasti käytettävissä muutama laturi (mutta jos sinulla on ylimääräisiä, lisääkin saa tuoda), kortti- ja tietokonepeli (sama juttu), pöytä ja istuin (sama juttu), lehti ja vitsikirja (sama juttu),  pelikonsoli (kuka osaisi ne koota käyttökuntoon?), VR-lasi (nyt kännykkään liitettävä, mutta tulossa on myös HTC Vive).

Tilasta löytyy myös vesihana (tuo oma pullosi!), vedenkeitin (tuo oma teesi/pikakahvisi/kuppisi)… kahvinkeitinkin on luvassa.

Aina, kun ovi on auki, paikalla on joku ohjaamassa ja auttamassa. Opettajan kanssa tilaan voi tulla muulloinkin – ja muokata tilaa kuhunkin käyttötarpeeseen sopivaksi (mm. keskiviikkona 22.8. täällä kuvataan Teklulaisia. Pieniin palavereihinkin tila sopii.

Jos haluat varata tilaa opetukseesi tai kokouksiin, ota yhteyttä Juha Sormuseen. Tilan varauskalenteri ​löytyy netistä (Wilma-varaukset eivät käytössä).

Tervetuloa tutustumaan!

Juha Sormunen
Projektipäällikkö

6Aika-Tulevaisuuden älykkäät oppimisympäristöt

Tampereen kaupunki / Tredu
Hepolamminkatu 10
33710 Tampere

Puh. 040-137 3248

Kehittämössä on myös latureita. Tulee hakemaan virtaa!