Asenna sovellukset tietokoneelle ja kännykkään.

Vaikka Microsoft Teams toimii selaimessakin, kaikkia sen ominaisuuksia pääset hyödyntämään vasta lataamalla koneellesi työpöytäsovelluksen. Myös kännykkään tai tablettiin sovellus kannattaa ladata, jos haluat olla tavoitettavissa myös toimiston ulkopuolella.

Työpöytäsovelluksen latauspainike löytyy omaa kuvaa (tai nimikirjaimia) klikkaamalla.

Työpöytäsovelluksen latauspainike näkyy selainversiossa aluksi päällimmäisenä, mutta jos olet sattunut sen sulkemaan, löytyy latauspainike myös kuvan osoittamasta kohdasta. Latauksen ja asentamisen pitäisi onnistua sekä työkoneissa että omalla koneella. Muista käyttää kirjautumiseen wilma.tunnus@edu.tampere.fi-osoitetta.

Puhelimiin ja tabletteihin saat Teamsin sovelluskaupasta. Jos puhelimesi on niin vanha, ettei siihen voi mitään asentaa, kannattaa keskustella esimiehen kanssa kunnollisten työvälineiden hankkimisesta.

Jos nyt alkoi ahdistaa, että joutuuko Teamsin käyttäjä olemaan aina tavoitettavissa, ei ole syytä huoleen! Seuraavassa #tiimstai-postauksessa käsitellään sovelluksen sulkemista ja hiljentämistä.