Thinglinkin voit kääntää automaattisesti toiselle kielelle. Käännöksestä hyötyvät erityisesti vieraskieliset opiskelijat, mutta tästä on myös apua kansainvälisille vieraille.

Automaattiset käännökset saat ladattua Thinglinkiisi valitsemalla kolmen pisteen takaa Käännä-toiminto.

Käännä-toiminto löytyy Thignlinkistä kolmen pisteen takaa.

Voit valita Thinglinkillesi konekäännöksen useammasta eri kielestä tai ladata oman käännöksesi json-tiedostomuotona. Valittavia kieliä on useita, mutta ei vielä kaikkia. Listalta löytyy esimerkiksi englanti, ruotsi, arabia ja heprea. Valitse haluamasi kielet ja paina Tallenna ja käännä-painiketta. Tallentamisessa ja konekäännöksessä kestää hetken aikaa, joten kannattaa odotella rauhassa. Konekäännöksissä kannattaa myös tarkistaa että käännökset ovat oikeita ja tarkoituksenmukaisia.

Thinglinkin kieliasetukset

Thinglinkin kieliasetuksista valitaan joko konekäännös tai ladataan oma käännös json-tiedostona.

Tämän jälkeen voit mennä Thinglinkin asetuksiin (Muokkaa ja valitse Asetukset) ja valita vasemman alakulman vakiopainikkeisiin Käännä-painikkeen. Näin opiskelija tai vierailija voi valita saatavilla olevista kielistä haluamansa käännöksen.

Punainen nuoli osoittaa Thinglinkin vakiopainikkeiden Käännä-toimintoa.

Thinglinkin vakiopainikkeista voit klikata Käännä-toiminnon aktiiviseksi.