Teamsin kokoustallenteet säilyvät jatkossa Tampereen toisen asteen Microsoft-ympäristössä 365 päivää.

Jos siis olet tallentanut Teamsissa kokouksen, se säilyy OneDriven Recordings-kansiossa vuoden tai jos olet tallentanut kokouksen Teamsin kanavilla, se säilyy vuoden tiimin Sharepointissa. Tämän jälkeen ne poistuvat, ellei tallentaja itse muuta ajankohtaa.

Muutos koskee vain uusia kokoustallenteita. Aiemmin tehdyt tallenteet ovat käytettävissä edelleen niille määritetyllä tavalla. Muutos ei myöskään koske tallenteita, jotka on ladattu johonkin muuhun sijaintiin, kuten esimerkiksi Streamiin.

Vuosi on pitkä aika tallennetulle kokoukselle. Jos haluat vaihtaa tallenteen vanhenemispäivän, se onnistuu kunkin tallenteen tiedoissa, jonka löydät kolmen pisteen takaa.

 

Huomaathan, että Tampereen kaupungin OneDrivessa tallennetut kokoukset säilyvät 60 päivää. Siitä voit lukea Taskusta: Teams-kokousten tallenteet säilyvät 60 päivää.