Teamsin Powerpointin esittäjänäkymä on saanut muutamia oleellisia parannuksia. Opettajalle näkyvät diojen muistiinpanot sekä alapalkissa navigaatio. Opiskelijoille näkyy vain diaesitys. Myös chatin seuraaminen on helppoa, vaikka käytössä olisikin vain yksi näyttö.

Kuvakaappaus esittäjänäkymästä. Huomaa, että ylärivin silmää klikkaamalla voit estää yleisön liikkumisen vapaasti diaesityksessä.

Diaesityksen aloittaminen esittäjänäkymässä

Oleellista tässä on se, että valitset jaettavaksi sisällöksi jonkun tietyn diaesityksen. Älä siis jaa koko työpöytää tai PowerPoint-työpöytäsovellusta. Jos oikea diaesitys ei näy valmiiksi valikoimassa, voit selaa-painikkeella hakea koneeltasi tai OneDrivesta minkä tahansa PowerPointin

Selaa-painikkeen takaa voit etsiä koneeltasi minkä tahansa PowerPointin.