Aiemmassa #tiimstai -vinkissä kerrottiin jo Teamsin uudesta ilmoitusominaisuudesta, jolla voi korostaa viestiä kanavan keskusteluissa. Teams-viestien tärkeyttä tai kiireellisyyttä voi korostaa myös kahdella muulla tavalla:

Tiimin kanavalla: Aloita uusi keskustelu > Muotoile (A+sivellin) > Valintanauhasta ! Merkitse tärkeäksi, jolloin viestin yläreunaan tulee näkyviin punaisella teksti TÄRKEÄÄ! ja viestiruudun reunaväri vaihtuu punaiseksi.

Sama ominaisuus on käytössä myös jo aiemmin aloitettuun keskusteluun vastaamisessa.

Chat-keskustelussa: Viestin voi merkitä tärkeäksi tai kiireelliseksi valitsemalla viestikentän alareunasta ! Määritä toimitusasetukset. Oletuksena viesteissä on Normaali. Jos valitset Tärkeä, viestin yläreunaa tulee punaisella teksti TÄRKEÄÄ! ja viestiruudun reunaväri vaihtuu punaiseksi. Kolmantena vaihtoehtona voit valita Kiireellinen, jolloin viestin vastaanottajalle tulee viesti-ilmoitus 2 minuutin välein seuraavan 20 minuutin ajan, oletuksena, että vastaanottajalla on Teams auki.

Ps. Oletko jo huomannut, että aiemmin Teamsin vasemmassa navigaatiopalkissa olleet Keskustelut ja Kokoukset ovat vaihtuneet Chatiksi ja Kalenteriksi.