Tärkeän tai kiireellisen viestin lähettäminen Teamsissa

by Ilona Sankkila

Aiemmassa #tiimstai -vinkissä kerrottiin jo Teamsin uudesta ilmoitusominaisuudesta, jolla voi korostaa viestiä kanavan keskusteluissa. Teams-viestien tärkeyttä tai kiireellisyyttä voi korostaa myös kahdella muulla tavalla:

Tiimin kanavalla: Aloita uusi keskustelu > Muotoile (A+sivellin) > Valintanauhasta ! Merkitse tärkeäksi, jolloin viestin yläreunaan tulee näkyviin punaisella teksti TÄRKEÄÄ! ja viestiruudun reunaväri vaihtuu punaiseksi.

Sama ominaisuus on käytössä myös jo aiemmin aloitettuun keskusteluun vastaamisessa.

Chat-keskustelussa: Viestin voi merkitä tärkeäksi tai kiireelliseksi valitsemalla viestikentän alareunasta ! Määritä toimitusasetukset. Oletuksena viesteissä on Normaali. Jos valitset Tärkeä, viestin yläreunaa tulee punaisella teksti TÄRKEÄÄ! ja viestiruudun reunaväri vaihtuu punaiseksi. Kolmantena vaihtoehtona voit valita Kiireellinen, jolloin viestin vastaanottajalle tulee viesti-ilmoitus 2 minuutin välein seuraavan 20 minuutin ajan, oletuksena, että vastaanottajalla on Teams auki.

Ps. Oletko jo huomannut, että aiemmin Teamsin vasemmassa navigaatiopalkissa olleet Keskustelut ja Kokoukset ovat vaihtuneet Chatiksi ja Kalenteriksi.

Lue myös