Tahdotko tutustua Tredun ja Tampereen lukioiden digitaalisiin työkaluihin? Haluatko varmistaa, että osaat työskennellä verkkokurssilla? Jos vastasit kyllä, kirjaudu Minä verkko-opiskelijana -Moodle-kurssille. Tämän kurssin suorittamiseen kannattaa varata aikaa noin tunti, mikäli haluat tehdä sen kerralla.

Kurssi on avoin kaikille kiinnostuneille, mutta kirjautumalla omilla tunnuksillasi ja rekisteröitymällä kurssille voit tarvittaessa todistaa osallistumisesi.

Moodle-työtilasta löydät ylläolevan kaltaisia kynän kuvia, jotka toimivat linkkeinä tehtäviin ja muihin aktiviteetteihin. Ohjeet lukemalla ja niitä seuraamalla kurssin suorittamisen pitäisi onnistua omatoimisesti.

Opettaja: haluatko kurssista kopion?

Mikäli haluat kurssista kopion omille opiskelijoillesi, ota yhteyttä Ville Palkiseen. Omaa kopiotasi saat vapaasti muokata, mutta tähän yhteiseen työtilaan ei muokkausoikeuksia anneta.