Voit lähettää tiimin kanaville myös sähköpostia. Sähköpostiosoitteen saat klikkaamalla kanavan vieressä olevaa kolmea pistettä ja painamalla Hae sähköpostiosoite -painiketta. 

Sähköpostia kanaville pystyy toistaiseksi lähettämään vain tampere.fi- ja edu.tampere.fi-päätteisistä osoitteista. 

Mihin sähköpostin lähettämistä voi hyödyntää?

Sellaisessa tilanteessa sähköpostin lähettäminen Teamsin kanavalle voisi olla näppärä ominaisuus, että sähköpostin sisältö liitetiedostoineen pitäisi saada tiimin luettavaksi ja kommentoitavaksi. Tekstin kopioinnin ja liitetiedostojen lataamisen sijaan sähköpostin voi edelleenlähettää kanavalle. 

Oraganisaation sisällä kannattaa toki miettiä jo ennen ensimmäisenkään sähköpostin lähettämistä, että kannattaisiko viestintä hoitaa kokonaan Teamsissa. Yksisuuntaisessa viestinnässä sähköposti toki puoltaa vielä paikkaansa, mutta jos kommentteja kaivataan toimii Teams siinä paremmin.