Tampereen kaupungin henkilöstöllä on käytettävissä maksuton Sovelto Easy -koulutuspalvelu, joka sisältää yli 30 erilaista kouluttajien ohjaamaa tehotreeniä, webinaareja sekä itsenäiseen opiskeluun tarkoitetun yli 900 ohjevideon kirjaston.

Easyn sisältöaiheita ovat muun muassa sujuva tietotyö, Office-ohjelmat Excel, Word, PowerPoint, Outlook sekä Office 365 -työkalut kuten OneDrive ja Teams. Koulutustarjonnasta löytyy myös esimerkiksi hyvinvointiin ja itsensä johtamiseen liittyviä koulutuksia.

Palveluun kirjaudutaan Tampereen kaupungin Windows-tunnuksilla osoitteessa: https://soveltochannel.fi/tampereenseutu 
Valitettavasti palvelu ei toimi Internet Explorer -selaimella, suositeltavaa on käyttää esim. Microsoft Edge- tai Chrome-selainta.

Tietotyön tehotreenejä ja webinaareja

Koulutuspalvelun Tietotyön tehotreenit -online-koulutuksissa keskitytään kouluttajan johdolla yhteen aiheeseen kerrallaan noin tunnin ajan. Koulutuksen aikana voi esittää kysymyksiä ja treeneissä tehdään pieniä harjoituksia. Noin 30 erilaista tehotreeniä löytyvät Tietotyön tehotreenit -sivulta. Tehotreenien lisäksi Easy soveltuu itsenäiseen opiskeluun palvelusta löytyvän videokirjaston avulla. Kirjastosta löytyy noin 900 lyhyttä täsmävideota (kesto 1–5 min), jotka auttavat kertaamaan ja syventämään osaamista.

Palvelun webinaarit ovat informatiivisia nostoja ajankohtaisista työelämän aiheista. Webinaareista saa uutta näkökulmaa sekä työelämään yleisesti että omaan työhön liittyvissä asioissa. Webinaaritarjontaa ja tallenteita voi selailla Webinaarit ja tapahtumat -sivulla.

Lisätietoja

Jos sinulla on kysymyksiä Easyn toiminnoista tai sisällöistä, ota yhteyttä Sovellon asiakaspalveluun sivuston Kysy apua -chat-toiminnon kautta tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen easy@sovelto.fi.


Teksti: Anna-Maria Rauhala