Koulutukset Adoben ohjelmistoista alkavat Photoshopin perusteilla

by Ville Palkinen

Tredun koko henkilöstöllä on käytettävissä Adobe Creative Cloud -ohjelmistopaketti, josta löytyy ammattitason työvälineet esimerkiksi opetusmateriaalin tuotantoon.

Keskiviikkona 8.4. kello 14-15 tutustutaan Photoshopin perusteisiin Kimmo K. Koskisen johdolla. Koulutuksen löydät jo tutuksi tulleelta Digikehittäjien Etäopetus käyntiin! -kanavalta Teamsista. Voit liittyä koulutukseen suoraan kanavalta, eikä erillistä ilmoittautumista tarvita.

Ennen koulutusta kannattaa tutustua ohjeisiin miten saat ladattua ohjelmat omalle henkilökohtaiselle koneellesi tai opetusverkon koneelle. Huomaa, että opetuksen koneelle lataamiseen tarvitaan vpn-yhteys tai koneen täytyy olla opetusverkossa Mahdollisissa ongelmatilanteissa kannattaa kysellä apua Digikehittäjien Adobe-kanavalla. Ohjeet löytyvät osoitteesta https://osaava.tredu.fi/adobe-cc-ohjelmat/.

Lue myös