TASE-hanke kevät 2020: tietotekniikan koulutusta henkilöstölle

by Miikka Vuori

Kevään aikana järjestetään TASE-hankkeen tiimoilta tietoteknistä koulutusta Tredun ja lukioiden henkilöstölle! Koulutukset ovat työpajatyyppisiä ja käytännönläheisiä. Kouluttajana toimii Antti Ussa. Tartu tilaisuuteen ja ilmoittaudu mukaan! Hanketta rahoittaa Opetushallitus.

kuva: Pexels; Gabriela Palai.

Koulutusten aiheita ja käsiteltäviä ohjelmia:

  • Kuvan käsittely (Photoshop, Gimp)
  • Julkaisut (Canva ja Adobe Sparks)
  • Nopea videoeditointi (Adobe Premiere Rush)
  • Esitysmateriaali (Powerpoint: tehokas käyttö)

Kurssien tarkempi kuvaus sekä aikataulu ja ilmoittautuminen tästä linkistä

HUOM! Tredun henkilöstöetuna opettajat ja muu henkilökunta voivat ladata työkoneisiinsa Adobe Creative Cloud (Adobe CC) -paketin. Ohjelmien käyttö on mahdollista myös kotikoneilla ja mobiililaitteilla. Lisätietoja –> Osaava Tredu – Adobe CC -ohjelmat

Kuva: Pixabay.

Lisätiedot: Anne Suoniemi
anne.suoniemi(a)tampere.fi
puh. 050 550 4143

Lue myös