Digikerho kokoontuu Hervannassa 22.8.

by Ville Palkinen

Moodle-koulutuksessa tuli opettajien taholta toive, että Treduun voitaisiin perustaa Moodle-kerho opettajien omien kokemusten ja osaamisen jakamiseen. Aiheena Moodle kuitenkin on ehkä turhan suppea, joten kerho muuttui nopeasti digikerhon muotoon. Nyt syksyllä testaamme digikerhoa Hervannan toimipisteessä ja jos se toimii, laajennetaan kerhotoimintaa ainakin Sammonkadulle ja Santalahdentielle.

Tarkkaa muotoa digikerhon toiminnalle ei vielä ole päätetty, vaan osallistujat saavat muokata siitä mieleisensä. Kantavina teemoina ovat kuitenkin yhdessä tekeminen ja kollegoilta oppiminen. Käytännössä testatut ja hyväksi havaitut vinkit ovat todennäköisesti hyödyllisempiä kuin luentomuotoiset koulutukset.

Kerro mielipiteesi ja toiveesi digikerhosta ja tule mukaan! Ensimmäinen tapaaminen on Hervannassa 22.8. klo 14-16 luokassa A2009. Keskustellaan siellä myös jatkosta.

Jaathan tietoa kerhosta myös kollegoillesi!

Ilmoittautumis- ja palautelomake. (vastaa vaikka et tällä kertaa pääsisikään paikalle.)

Katso myös muut koulutukset Osaavan Tredun koulutuskalenterista.

Elannon reikäkorttiosaston esimies Ylermi Runko järjestää koneen kytkentöjä. Helsingin kaupunginmuseo.

Lue myös