Maksutonta digikoulutusta Metropoliasta

by Ville Palkinen

Metropolian Digitaaliset työvälineet opetuksessa -koulutus tarjoaa hyvän läpileikkauksen digitalisaation hyödyntämisen mahdollisuuksista. Koulutus sopii myös digivälineitä vähemmän käyttäneille, sillä mitään erityisen haastavia asioita koulutuksessa ei käsitellä. Toisaalta monipuolinen sisältö takaa sen, että kokeneemmillekin digiosaajille jotain uutta tulee vastaan.

Itse osallistuin tähän koulutukseen toissa lukuvuonna, joten siksi uskallan sitä suositella. Eniten sain irti verkkoluentojen seuraamisesta livenä, sillä kouluttajat näkivät erityistä vaivaa meidän opiskelijoiden aktivoinnissa. Vaikka luennot myös tallennetaan myöhempää katselua varten, suosittelen mahdollisuuksien mukaan osallistumista suoraan lähetykseen.

Maksuton Digitaaliset työvälineet opetuksessa -koulutus tapahtuu verkossa ja se on suunnattu toisen asteen ja peruskoulutuksen opetushenkilöstölle. Koulutus kannustaa sinua kehittämään omia digitaitojasi ja ottamaan käyttöön eri välineitä rohkeammin ja monipuolisemmin.

 

Työmäärä koulutuksessa on kohtuullinen. Luentojen lisäksi täytyi tehdä omasta työstä kehittämistehtävä. Näin siis ainakin toissa vuonna.

Opettajille koulutus on maksuton. Ilmoittatumisaika päättyy 31.8. joten kannattaa olla nopea. Vaikka näin kesälomalla olisikin jo muut asiat mielessä kuin opetuksen digivälineet.

Jos osallistut koulutukseen, muista jakaa kehittämistehtäväsi muillekin täällä Osaavassa Tredussa!

Lue myös